Westernbutikken.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

BYTTE OG RETUR

Vi ønsker fornøyde kunder, så om du fikk en vare du ikke var fornøyd med, ikke passet eller ikke ønsker å ha, så ordner vi selvsagt dette. For at dette skal gå mest mulig smertefritt så har vi noen regler som må følges. Ønsker du å returnere en vare etter at du har mottatt den fra westernbutikken.no så er det angrerettloven som gjelder. 

HAR DU FÅTT EN VARE SOM IKKE PASSET? SLIK GJØR DU VED BYTTE AV VARE(R):

1) Legg inn en ny bestilling på westernbutikken.no på produkt du ønsker å bytte til. Velg gjerne faktura som betalingsform. Får du ikke valgt faktura må du betale for varen med kort/Vipps. Du vil få tilbakebetalt for varene som sendes i retur til oss.

2) Skriv "BYTTE" i feltet "Kommentar til bestillingen" øverst i kassen. 

3) Vi sender deg en ferdig frankert returlapp sammen med den nye bestillingen. Denne brukes til til å sende oss varen(e) som skal i retur. Du sender oss altså ikke returen før du har mottatt den nye bestillingen.

4) Når vi mottar retur, sletter vi varen(e) fra ordre og endrer beløp på faktura (evnt. tilbakebetaler beløp om du har valgt å betale med kredittkort) 

ANGRER DU PÅ KJØPET ELLER ØNSKER DU IKKE Å BYTTE VARE? SLIK GJØR DU VED RETUR:

Legg varen du ønsker å returnere i emballasje og send pakken i retur til oss. Sørg for at mottakeradressen kommer tydelig frem. 

Vår returadresse er: 

Westernbutikken AS
Skoglivegen 9 
3940 Porsgrunn


Legg gjerne ved pakkseddelen i pakken og skriv hvorfor du returnerer varen. Vi anbefaler deg å sende varene i retur som norgespakke da det da er forsikring på forsendelsen, samt at pakken er sporbar. 

Kunde betaler returporto (ved reklamasjoner eller pakkefeil står vi for returkostnaden, kontakt oss før du returnerer). Hvor mye det koster i porto å returnere varen avhenger av hvilken vekt og volum varer er i. Du finner oppdatert porto-oversikt på Posten.no

Bruk ikke teip eller skriv rett på originalemballasjen når du sender retur. 

Husk at vi skal kunne selge varen på nytt. Pakk inn varen slik den ble levert. Om varen er brukt, originalemballasjen er skadet eller mangler medfølgende lapper, bruksanvisninger etc. godkjennes ikke returen og vi sender varen tilbake til deg.

(Unntaket er om varen leveres i en forpakning som ikke er mulig å åpne uten å skade forpakningen, f.eks. blisterpakning. Da har du som kunde rett til å åpne forpakningen for å prøve varen uten at du mister returretten.)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke