Westernbutikken.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

OM OSS

Westernbutikken.no ble startet våren 2014 etter en grundig sjekk om det var marked for en slik type nettbutikk i Norge og Norden - det var det!

Westernbutikken.no eies og driftes av selskapet Westernbutikken AS (org.nr. 913 248 619 MVA) som igjen eies av Roy Skjellaug og Wenche Kristiansen. Dette er de samme eierne som også driver Nordens Største Country Music Portal - Country4you.Com og du vil derfor også etterhvert finne klær/effekter i westernbutikken.no som har Country4you profilering.

Vi har ingen fysisk butikk, men du er hjertelig velkommen til å besøke vårt lager i Porsgrunn etter nærmere avtale dersom du ønsker å se/prøve noen av våre produkter. Kontakt oss for å avtale tid om du har tenkt å komme innom vårt lager: post@westernbutikken.no

Postadresse til Westernbutikken er:

Westernbutikken AS
Skoglivegen 9
3940 Porsgrunn


Bruk kontaktskjemaet om du ønsker å komme i kontakt med oss. Vi svarer raskt på henvendelser som kommer via epost og Facebook, men dersom du helst vil snakke med oss kan du ringe på telefon 960 41 777 på hverdager. Vi kan være litt vanskelige å få tak i på telefon da vi ikke har kapasitet til å ha betjent telefonlinje. 

Gjør som over 23 000 personer allerede gjør, følg Westernbutikken på Facebook for nyheter og tilbud:

Les også anmeldelser om Westernbutikken fra våre kunder på Facebook

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke