Din Westernbutikk på nett
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Betalingsalternativer

I samarbeid med Klarna tilbyr vi betaling med faktura, delbetaling, kort og direktebetaling. Denne betalingsløsingen heter Klarna Checkout.

 
Ved å oppgi informasjon i kassen, godkjenner du Klarnas vilkår. Ved å klikke på «Fullfør kjøp», godkjenner du Westernbutikkens vilkår og betingelser.
 
Klarna Checkout viser deg informasjon når du er identifisert. Opplysningene du må oppgi for å bli identifisert varierer for ulike kjøp og kunder. Kredittsjekk utføres aldri i Klarna Checkout med mindre det kreves for den betalingsløsingen du har valgt. Kredittsjekk som gjøres av Klarna vil ikke påvirke kredittverdigheten din og kan ikke ses av andre (f.eks. banker) som ber om dine kredittopplysninger.
 
Når du har blitt identifisert, viser Klarna Checkout tilgjengelige betalingsalternativer. Faktura er forhåndsvalgt, men du kan selvfølgelig velge fritt mellom de andre alternativene, slik som direktebetaling via bank eller betaling med kort. Betalingsalternativene du blir tilbudt kan endres over tid. Du velger selv  om du ønsker å beskytte din bruk av Klarna Checkout med en PIN-kode.
 
All kommunikasjon og informasjon om betalinger blir sendt direkte til deg fra Klarna.
 

BETALING MED KORT

Som kunde kan du velge å betale varene dine med kort. Du kan bruke VISA, BankAxept eller Mastercard/Eurocard ved betaling med kort på Westernbutikken.no. Det er gratis å betale med kort. Kjøpesummen blir reservert på kontoen din når du bestiller. Pengene trekkes først når varene sendes fra oss.
 
Alle kortbetalinger behandles av Westernbutikkens samarbeidspartner, Klarna AB som kontrollerer at kortet er godkjent for kjøp. All kortinformasjon er kryptert, slik at ingen uvedkommende kan se den. Kvittering på betalingen sendes sammen med pakken og fungerer som kjøpsbevis (kvittering).
 

BETALING MOT FAKTURA

Westernbutikken tilbyr deg også betaling mot faktura via Westernbutikkens samarbeidspartner Klarna. Lenke til fakturaen sendes til deg i en egen e-post fra Klarna.
 
Ved valg av faktura som betalingsmåte gis du mulighet til å betale etter du har mottatt varene. Fakturaen må betales innen 14 dager fra fakturadato. Hvis betaling unnlates legges det til et purregebyr på 64,00 kr og en forsinkelsesrente på 9,50 %. Når du velger Klarna som betalingsløsing kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev bli sendt til din epost. Personopplysningene behandles i samsvar med gjeldende lover og regler.
 
Klarna utfører en vanlig kredittsjekk ved bestilling av faktura. Dersom kredittsøknaden din ikke godkjennes av Klarna, kan du ikke handle på kreditt, og Westernbutikken vil be deg om å velge en annen betalingsmåte. Klarna benytter dine personopplysninger til kundeanalyser, identifikasjon, kredittsjekk og markedsføring. Personnummer og kundenummer må brukes ved kontakt med Klarna.
 
 

BETALING MED VIPPS

Du kan nå også betale med VIPPS til Westernbutikken! Løsningen er ikke integrert i vår nettbutikk enda, så kontakt oss på kundeservice@westernbutikken.no for å avtale nærmere rundt betalingen dersom du ønsker å bruke VIPPS.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke