Westernbutikken.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

NORSK NETTBUTIKK| RASK LEVERING | BETAL SENERE MED KLARNA

Stetson Cowboyhatt

Stetson Cowboyhatt

I 1865 leide John B. Stetson et lite lokale og brukte 100 dollar på å kjøpe de verktøyene han trengte for å lage cowboyhatter. Han brukte 10 dollar på investering av god kvalitets-ull og derved var John B. Stetson Hat Company født.

Et år senere var "Hat of the West" godt etablert og navnet Stetson var på vei til å bli kjent for sin gode kvalitet, holdbarhet, innovasjon og skjønnhet.

John B. Stetson forsøkte seg med andre ting også, men etterhvert skjønte han at han skulle holde seg til det han var virkelig god på: å lage hatter. Han ble opplært av sin far, en erfaren hattemaker.

På 1800-tallet ble en hattemaker gjerne sett på som upålitelig, lat, reservert, og bare ute etter å tjene sine penger og ha det gøy. John B. Stetson forandret alt og bygget et av USAs mest kjente og vellykkede bedrifter. Selskapet var, og er, basert på innovasjon og kvalitet!

John B. Stetson var ledende innen hattebransjen og han viet sitt liv til å designe nye hatte-stiler for både mote og nytte. Det samme prinsippet gjelder også den dag i dag, 150 år etter at John B. Stetson etablerte merket "Stetson".
 
I dag produseres Stetson-hattene i Garland, Texas og er en av de største produsentene av Cowboyhatter og andre typer hatter i hundrevis av forskjellige stiler og farger.

Stetson, it's not just a hat, it's the hat.

Se vårt utvalg av STETSON Cowboyhatter

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke