Westernbutikken.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Rutiner og praktisk informasjon om Korona

Først og fremst følger Westernbutikken AS alle oppfordringer løpende fra Folkehelseinstituttet (FHI).

Disse retningslinjene har vi innarbeidet i våre interne rutiner slik at vi har konkrete og praktiske regler å forholde oss til i den situasjonen vi har.

Målet med rutinene har som hovedmålsetning å redusere smittespredning.

Rent praktisk betyr dette:

- Vi tar ikke i mot kunder til vårt lager.

- Vi vasker hender ofte og tørker over pakkedisk, håndtak og alle kontakflater daglig.

Posten har gitt oss beskjed om at pakker sendes som normalt, men at man kan oppleve forsinkelser. 

Folkehelseinstituttet anser ikke pakker eller emballasje som sannsynlige smittekilde, eller at netthandel er en sannsynlig smittevei for Korona-viruset.

PAKKE LEVERT HJEM

Vi sender i utgangspunktet alle bestillinger som Servicepakke der du henter pakken på ditt nærmeste hentested. Ønsker du ikke å hente pakke på hentested, kan du velge "Pakke levert hjem" i kassen under bestilling.

I forbindelse med situasjonen vi alle er i akkurat nå, så har Posten lansert kontaktløs levering som et ledd i arbeidet med å begrense smitte av coronaviruset.

Dette innebærer at samtlige husstander kan få levert varer uten fysisk å måtte ha kontakt med budbilsjåføren. Signering av pakkelevering skjer digitalt.

Dersom du allerede har bestilt noe fra oss med vanlig levering (Pakke til hentested), kan du bestille hjemlevering ved å gå til posten.no etter at du har fått meldingen fra oss om at varen er på vei til deg.

Da blir din bestilling levert på døren din.

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke