Westernbutikken.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

NORSK NETTBUTIKK| RASK LEVERING | BETAL SENERE MED KLARNA

Black Star Boots

Black Star Boots

Unike og eksklusive håndlagde boots fra BLACK STAR

Black Star håndlager alle sine boots. Det er for øyeblikket kun dame-boots de produserer, og disse er bare rett og slett nydelige!

Med unik styling, flotte detaljer og VELDIG god kvalitet, gir støvlene til Black Star deg noe ekstra. Her er høy komfort og lekkert desig tema! Støvlene lages av håndverkere som har vært med på å lage støvler i generasjoner. Black Stars boots er laget i Leon, Mexico, berømt som verdens "lær-hovedstad".

Det er ikke bare det elegante designet, men også konstruksjonen som gjør Black Star støvlene spesielle. Det blir brukt kun originalt naturlige lær, ekte skinnfôr, lærsåler og lærhæler laget for hånd på alle Black Star støvlene. Alle Black Star støvlene er kjent for å være ekstremt holdbare.

Westernbutikken har valgt å ta inn følgende støvler i første omgang:

* TRINITY er vakkert utsmykket med sølvnagler og laget i et utrolig lekkert rust-farget skinn. Fremhevet på disse er et klassisk kors-design og detaljene på disse er enestående og vil bli gjenstand for misunnelse fra alle som ser de! Her får man et par boots med klipp-tå, 3,8 cm (1½ )"lær-hæler og spikret lærsåle. En ekstra myk innersåle gir veldig god demping. Støvlene har blitt nøye designet for å være perfekt balansert med en vekt på god støtte og komfort rett ut av esken.

* ANDROMEDA er håndlaget av den mykeste og beste kvaliteten i ekte skinn og gir disse støvlene et eksklusivt og moderne utseende med et snev av western innflytelse og teft. Støvlene er i flott brunt skinn som har lekre broderier og pyntenagler i messing. Her får du et par støvler med rund tå, 5 cm.høye lær-hæler, lærsåler og ekstra myke innersåler for god demping. Støvlene har blitt nøye designet for å være perfekt balansert med en vekt på god støtte og komfort rett ut av esken.

* REGULUS er håndlaget av den mykeste og beste kvaliteten i ekte skinn og gir deg et eksklusivt og moderne utseende med et snev av western-innflytelse og teft. Disse er designet i to-tonet svart og espresso-farget lær med flotte detaljer og pyntenagler i messing. Her får du et par støvler med rund tå, 5 cm.høye lær-hæler, lærsåler og ekstra myke innersåler for god demping. Støvlene har blitt nøye designet for å være perfekt balansert med en vekt på god støtte og komfort rett ut av esken.

Se alle våre Black Star Boots her

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke